Az étteremnyitással együtt jár, hogy szolgáltatókat keressünk

Hatalmas feladattal bíztak meg a közelmúltban. Egy étterem nyitásában vehettem részt, egész a hely kiválasztásáról a menü megtervezéséig és a munkaerő-felvételig. Menedzserként nagyon izgalmas területre léptem be, és közben olyan dolgokkal is szembesültem, amikre nem gondoltam. Így például keresnem kellett egy céget, akik vállalják a víz-, a gáz- és a fűtésszereléssel járó feladatokat. https://vizgazfutesszerelo24.hu – az én választásom rájuk esett, és el is mondom, hogy miért.

Már a honlapjuk is bizalomkeltő, hiszen a fő oldalon az olvasható, hogy akár egy órán belül házhoz mennek, hogy 24 órás ügyeletet látnak el és ami a legjobb, hogy több mint harminc év tapasztalttal rendelkeznek a víz-, gáz- és fűtésszerelés területén. Számomra ez nagyon szimpatikus volt, mert szerintem a mai világban egyre fontosabb a megbízhatóság. Olyan sok rémtörténetet hallani átvágott ügyfelekről, csaló vállalkozóktól.

Itt, a vizgazfutesszerelo24.hu-nál csupa olyan szakember dolgozik, akiknek az ügyfél az első. Akik nem gyors munkát végeznek, hanem jót. Akik az évtizedek alatt láttak már sok mindent, nem nagyon van olyan, ami meglepetést okozna nekik. Legyen szó akár egy egyszerű csaptelep-cseréről, vagy csőtörésről, dugulásról, ők jönnek, és megoldják. Az étterem esetében ők végezték a víz-, gáz-, és fűtésszerelés munkálatait is. A legnagyobb falat a vízszerelés volt, hisz az épület korábban nem étterem volt, így egy-két csövet át kellett vezetni. Szerencsére nem akadtak meg a munkálatok egyszer sem, mert a szerelők mindig időben, a megbeszéltek szerint érkeztek és az ütemterv szerint is végezték el a feladatukat. Egy építkezést, vagy akár felújítást is nagyon meg tud akasztani az, ha az egyik brigádnak várni kell a másikra. Ebből a keszekuszaságból szokott lenni aztán az a sok csúszás, ami miatt mindenki azt hiszi, hogy a szakemberekre nem lehet számítani.

Nekünk szerencsénk volt, de lehet azt is mondani, hogy ez nem szerencse, csupán előretekintő, tudatos választás következménye. Nemhiába kérdezősködtem olyan sokat baráti és ismeretségi körömben és nem volt véletlen az sem, hogy alaposan utánaolvastam az ügyfélvéleményeknek.

A vizgazfutesszerelo24.hu szakemberei profi módon állnak minden feladathoz, lelkiismeretesen végzik el a rájuk bízott munkát és minőségi munkát végeznek. Legyen szó tényleg bármiről. Ezért is örülök, hogy rájuk esett a választásom.