Egy jó ebéd mindig takarítással zárul

Vasárnapi ebédre nálunk zöldfűszeres krémsajtos rántott csirkemell készült, és óvári karaj is, hogy mindenki megtalálja azt a husit magának, amit a legjobban szeret. Erre a hétvégére meghívtuk tesómékat, a nap végére pedig az étkező úgy nézett ki, mintha robbantottak volna, biztos ismeritek ti is ezt. Amikor elővettem a porszívót, hogy eltüntessem ennek a nyomát, kiderült, hogy a hőn szeretet porszívóm elromlott. Természetesen alternatívaként ott van a seprű, de mielőbb szükségem volt porszívóra, így utánajártam annak, hogy milyen készülékek érhetők el mostanában. Van egy webáruház, amit nagyon szeretek, azt hiszem erről még nem meséltem nektek. Ez pedig nem más mint a bestmarkt.hu Ebben a webáruházban nagyon sokfajta kategóriában lehet találni termékeket. Ez az egyik legfőbb oka annak, hogy a kedvenceim között szerepel, hiszen bármire van szükségem, ott nagy eséllyel meg is fogom találni. Így nem is volt számomra kérdés, hogy a porszívót is a erről a weboldalról fogom megrendelni.

Miért szeretem annyira ezt a webshopot? Azért, mert hihetetlenül bőséges kínálattal rendelkezik, ezen kívül pedig nagyon jól le lehet szűkíteni a listát, így gyorsan egyénre lehet szabni a termékek listáját, így csak azok a termékek jelennek meg, amik a legideálisabbak számomra. Lehet szűkíteni a listát gyártóra, technológiára, utóbbi itt a porszívóknál azt jelenti, hogy külön lehet listázni a porzsákos porszívókat, a porzsák nélküli porszívókat. Vannak ugye kombinált porszívók is, ami lehet egyszerre porzsákos és zsák nélkül is, vagy porzsákos és vízszűrős. Én kimondottan a tartályos porszívókat szeretem, és természetesen ilyen is található itt a kínálatban, amit a technológia részen könnyedén, egy kattintással ki lehet listázni. Nem tudom, ti mennyire vagytok képben, de a porszívóknak rengeteg funkciója van, ennek köszönhetően nagyon sok keresési feltételt be lehet állítani az oldalon. Ilyen például a szűrő típusa, a mosófunkció, az, hogy száraz, vagy nedves tisztításra képes az adott készülék, és természetesen a teljesítményre, energiaosztályra is lehet szűrni. Akinek pedig fontos, még a színt is beállíthatja a találati lista szűkítésekor, de én úgy vagyok vele, hogy egy porszívónál sokkal fontosabb az, hogy hogyan teljesít, és hogy meddig lesz hű társunk a takarításban. Miután a precíz szűrésnek köszönhetően megjelenő listából kiválasztottam a nekem tetsző porszívókat, mindegyiket beraktam az összehasonlítás funkcióval egy listába. Ez az összehasonlítás azért nagyon jó, mert így egy helyen lehet látni a porszívóknak minden fontos tulajdonságait, és így nagyon könnyű összehasonlítani őket és meghozni a legjobb döntést.

Nagyon sok terméknél találhatóak vélemények is, ami nekem szintén nagyon sokat szokott segíteni a döntésben. Itt a vásárlók írják le, hogy milyen előnyei vagy esetleg hátrányai voltak az adott terméknek. Arról nem beszélve, hogy én eddig bármit vásároltam itt, ár-érték arányban verhetetlen volt a többi webshophoz képest. Az pedig nagyon nem mindegy, hogy mennyit kell lecsípni a családi kasszából.

A megrendelést követően pár nap múlva már csengetett is a futár, meghozta az új és nélkülözhetetlen, takarításban legjobb barátomat. Igen, takarításban legjobb barát a porszívó! Ez a gyorsaság egy újabb ok arra, amiért őket választom, ha szükségem van itthon valamire. Néhány napnál többet még soha nem kellett várnom a rendelésre, ami szintén nagyon fontos szempont. Bár nem teljesen a céghez köthető, de fontos információ még az is, hogy a csomagok is mindig rendben megérkeztek, a dobozokon soha nem volt sérülés, és minden csomag tartalma rendben volt.

Bízom benne, hogy a vasárnapi ebéd nálatok is igazán finomra sikeresedett, na és, hogy minden rendben zajlott. De ha hasonlóan jártatok, mint én, látjátok, minden gyorsan megoldható.