Receptcsere után ezt a linket küldtem át a legjobb barátnőmnek

Legjobb barátnőmmel szinte napi kapcsolatban vagyunk. Hozzám hasonlóan ő is nagyon szeret főzni és enni, így gyakran próbálunk ki új éttermeket vagy csereberélünk recepteket. Legutóbb amikor receptet akartam kérni tőle nem volt a legjobb a kedve, mert valami gond volt az autójával, vezetés közben fura, kopogásra emlékeztető hangokat hall.

Nekem is volt már ilyen gondom az autómmal, de a szervizben, ahová mindig hordjuk, pillanatok alatt rájöttek a problémára és pár napon belül kis is javították. Át is küldtem neki egy linket, https://metaautoszerviz.hu/futomu-szerviz, amit a Méta Autószerviz honlapjáról másoltam ki. Én nagyon szeretem ide vinni a kocsinkat, mert szakértő kollégákkal, gyorsan és pontosan, korrekt árakon dolgoznak.
A honlapon nagyon sok információ áll rendelkezésre az általuk nyújtott szolgáltatásokról és részletes árlista is elérhető. Több, mint 15 év tapasztalatával, prémium minőségű eszközökkel és alkatrészekkel, modern, tiszta környezetben dolgoznak.

Ez egy márkafüggetlen szerviz, ide vihetünk bármilyen típusú és bármennyit futott autókat, nem csak korosabbakat, de modernebbeket is. Nemcsak személygépkocsik, de kistehergépjárművek szervizelésével, javításával kapcsolatban is meg lehet őket keresni.

Alapos vizsgálat előzi meg a szerelési folyamatot

Sokféle szolgáltatást nyújtanak, tulajdonképpen bármivel, ami az autószerelés témáját érinti, lehet hozzájuk fordulni. Ha az autónkat szeretnénk átnézetni, vagy műszaki vizsgára felkészíteni, vizsgáztatni, bátran keressük a Méta Autószervizt. De foglalkoznak autódiagnosztikával, klímafeltöltéssel, gumicserével is, ahogyan az olajcsere, kuplunggal kapcsolatos szerelési munkálatok, vagy a kipufogócsere is megtalálható repertoárjukban. Ezeken kívül kereshetjük őket fékjavítással, fényszóró beállítással vagy vezérléscserével kapcsolatban is.

Barátnőm használta az online időpontfoglalás lehetőségét, és már másnap reggel vihette az autóját. A javítást gyorsan megcsinálták és ő azóta is hálás nekem, amiért elküldtem neki a https://metaautoszerviz.hu/futomu-szerviz linket.