Nem csak a jó éttermek többsége van a fővárosban!

Budapest-centrikus ország vagyunk. Kicsit vízfejűségnek is mondják ezt, de én nem szeretem a negatív érzeteket ehhez a dologhoz társítani. Nem csak azért járunk fel ide, a fővárosba a párommal rendszeresen étterembe sem, mert itt ténylegesen nagyobb a választék, és sok a jobb, ínyencebb konyha, hanem, mert van az egésznek egy patinássága is. Étkezés után sétálni egyet a Duna-parton… Keresni egy helyet, ahol élvezhető a klasszikus panoráma! Egy pohár bor után végképp felemelő és nyugtató is számomra egyben.

Rengetegen keresnek székhelyszolgáltatást Budapesten, mert szeretnének egy itteni cégtáblára felkerülni, és így feltűnni, egy ilyen címmel, bármiféle iratokon, kapcsolattartási regiszterekben. És erre a “feelingre” kicsit ráülni, meglovagolni azt, amiről eddig számoltam be. Akad olyan cég, aki segít ebben is nekünk! Köztük is a legjobb szerintem a https://szekhelyszolgaltatas24.hu/!

A “székhelyszolgáltatás budapest” szekción belül láthatjuk, hogy akár egy órán belül eljuthatunk az oldalról indulva a befogadó nyilatkozatig, és addig is minden információt megkaphatunk onnan, a weblapról. Sőt, két lehetőséggel is szembesülünk. Az első egy II. kerületi lehetséges székhelycímre való bejelentést takar, míg a második lehetőség egy terézvárosi, pesti címhez kötődik. Egészen pontosan Bem József utca és Szinyei Merse utcák jöhetnek szóba. Mindegyik több – bármelyiket is válasszuk – egy egyszerű bejelentett címnél és a cégtáblán történő feltüntetésnél… Valójába bármelyikre is tegyük a voksunk, teljeskörű székhelymenedzsmentet kapunk a szekhelyszolgaltatas24.hu-tól.

Meghatalmazás automatikusan a székhelyre érkező levelek átvételére, és az átvett levelek szkennelésére. Ezeket természeten meg is kapjuk, és az összes válaszküldeményünket is postázzák, amit a hónap végéig leadunk. A cégnév cégtáblára történő kihelyezése természetesen megvalósul minden esetben, még ha nem is ennek tulajdonítottam a magam részéről a legnagyobb jelentőséget az előbb. De látszani fogunk a helyszínen, mindenképpen.

Ha a hatóságok keresnének minket, látni fogják, hogy minden rendben van a cégünk körül, sőt még a kényszerintézkedéseket is tűrik helyettünk a helyszínen. Amennyiben lebecsülnénk ennek a jelentőségét, emlékeztetnék, hogy végrehajtás esetén a személyes ingóságaink lefoglalása fenyegetne egyébként, tehát ilyen szélsőséges esetekben is óriási előnyöket hordoz magában a szerintem legjobb és legtöbb tapasztalattal működő székhelyszolgáltató cég Budapesten.

Nem szeretném persze rögtön az ördögöt a falra festeni, de sokan tényleg pont az imént leírtak miatt helyezik ilyesfajta biztonságba a cégüktől független, személyes ingóságaikat, no de a székhelyszolgáltatás tényleg nem emiatt kell csak vonzó legyen. Nézzük meg, milyen helyszíneken vannak a lehetséges bejelentett székhelycímek, amiket fentebb ismertettem. Nem lehetetlen, hogy mi egy eldugottabb helyről végezzük a tevékenységünket, az ország bármelyik sarkából, de tényleg komolyabban fognak venni minket, ha látják a partnereink, vevőink, rákeresve a megadott címünkre, hogy Budapest belsőbb kerületeiről van szó. Hogy valójában az a cégcímünk, bármi máshoz egy távoli partnernek pedig nincs sok köze.

De, a szóban forgó, Bisnode által minősített szolgáltató cég, mely ügyvédi irodákkal fenntartott jó kapcsolata útján biztosítja nekünk a minden esetben fennálló, megnyugtató törvényességet és jogszerű eljárást – ha arra van adott esetben szükségünk – óriási tapasztalattal rendelkezik minden egyéb szempontból is, a területen.

Budapesti címeiktől kicsit távolabbi, adóoptimalizálásra kitalált szolgáltatásaik miatt Újlengyel nevű településen is jelen vannak. Olvassuk el szerintem ennek az előnyeit is, ide kattintva: székhelyszolgáltatás – Budapest – ha új székhely kell nekünk, vagy még csak most alapítunk céget, akkor örülni fogunk.