Főzés helyett babakocsi válogatás

A minap pont a konyhában főzőcskéztem a kislányommal, és közben a férjem nézte a híreket. A reklámok mindig olyan unalmasak, azonban az egyik pont a babakocsikról szólt. A kislányom meg is kérdezte, hogy mi vettünk babakocsit, vagy azt is a gólya hozta. Ezen a férjemmel jót mosolyogtunk, elmeséltük neki, hogy ezt nem a gólya hozta, hosszas utánajárás után sikerült egy olyan babakocsit beszereznünk, amilyet szerettünk volna. Amihez ráadásul még babahordozó is járt. A kislányom még mondta is, hogy biztos az autósülés is, amit használ, ugyanerről a helyről lehet. Én mondtam, hogy ebben igaza van, ugyanis a babakocsihoz, legalábbis a többfunkciós babakocsihoz jár mózeskosár, sportész és autósülés is egyaránt. Erről egyébként olvashatsz részletesebben is az ajandek.varazslo.hu weboldalán. Ugyan, én nem olvastam ezt a cikket anno, amikor babakocsit kerestünk, viszont múltkor rátaláltam, mert a testvérem is babát vár a férjével, így segítek nekik mindenben, amiben tudok. Így találtam rá aztán erre az oldalra is és a cikkre is egyaránt.

Itt nem csak babaholmit, sok mást is lehet találni, ugyanis ez az oldal a webshopok ajánlatait gyűjti össze, így mindenki sokkal könnyebben tud válogatni aközött, amit éppen keres. És a kínálatok között babakocsikat is találni.

Végül a kislányom aztán úgy döntött, hogy mégsem akar főzni, inkább megkérte az apját, hogy mutassa meg neki, hogy az unokatestvérének milyen babakocsit lehet választani ezen az oldalon. Már nagyon várja a picit, így pár év múlva közösen tudnak majd játszani.