Pisilős babát adott a férjem egy kislánynak az étteremben

A férjem szakács. Mesélte, hogy az éttermébe olykor a legkülönfélébb alakok is betévednek. Nagyon sok a visszatérő vendég, akik szeretnek ott enni, mert finom az étel és megfizethető. Van egy család, amelyik minden vasárnap eljön az éttermükbe és ott ebédelnek. Elmondták, hogy a vasárnap pihenőnap, így az anyuka akkor nem főz, így inkább elmennek és megebédelnek egy étteremben, ez leginkább az anyuka számára kikapcsolódás. Egyik nap azonban arra lett figyelmes a férjem, hogy a legkisebbik kislány hisztizik:

  • Pisilős babát akarok! Pisilős babát!

Alig tudták szegény kislányt lecsendesíteni. A férjem miután hazatért, úgy döntött, rendel egy pisilős babát a kislány számára. Talált egy oldalt, ahol elég sok babát egész jó áron árultak, és nagyon aranyos, kedves arcuk volt. Nagyon sok játék volt készleten, és a legtöbbhöz akciós áron lehetett hozzájutni. Kis is választotta a legszimpatikusabb babát és megrendelte. Mivel sietett, ezért telefonon keresztül intézte a rendelést, ahol készségesen segítettek neki és a garanciáról is tájékoztatták, valamint mindenben segítettek neki a rendeléssel kapcsolatban. Máshol biztos sokkal drágább lett volna. Nem kellett sokat várni, hamar kihozták, és pontosan megérkezett a baba. Még szebb is volt, mint a képeken!

A következő vasárnap átnyújtotta a kislánynak mint az étterem ajándéka. De cserébe meg kellett ígérje, hogy nem hisztizik többet. A kislány megígérte. A szülők elámultak a kedves gesztuson, és először nem akarták elfogadni a babát. De aztán mikor meglátták, hogy a lányuk mennyire örül neki, megenyhültek és készségesen megköszönték, és megkérdezték, hogy honnan vette. A férjem természetesen mindent elmondott nekik.