Születésnapra mentünk, klímavásárlás lett a vége

A minap legkedvesebb barátnőm 30 születésnapját ünnepeltük, egy nagyon hangulatos bisztróban. Mivel ez egy meglepetés összejövetel volt, mindent a tudta nélkül titokban szerveztek le, és hívtak meg bennünket. Barátnőm nagyon kedveli a jófajta borokat és a borokhoz illő ételeket, ezért a szendvicsek, harapnivalók így lettek kialakítva, tematikusan egy-egy borfajtához.

Sokat készültünk erre a napra, kezdve az ajándékok kiválasztásán át a menü kialakításán és a torták beszerzésén keresztül, hogy minden a lehető legjobban alakuljon és emlékezetes legyen ez a kerek születésnap. Családtagok, rokonok, volt kollégák és barátok szép számmal megjelentek, hogy együtt tudjunk ünnepelni. Még mielőtt megérkezett volna az ünnepelt – aki mit sem sejtve sétált be a bisztróba- már elkezdtünk ráhangolódni az érkezésére, italokat töltöttünk és vártuk, hogy betoppanjon.

Amikor megérkezett az ünnepelt, nagyon meghatódva fogadta a jókívánságainkat, és elkezdtük átadni számára az ajándékokat.

Mivel nagyon sokan voltunk az üzlet tulaja, aki egyébként a társaság oszlopos tagja bekapcsolta az újonnan beszereltetett klímaberendezését, hogy egy kis levegőhöz jusson és ne legyen ennyire melegünk se.

Meg is említettem részére, hogy ez amikor utoljára voltunk itt, még nem volt beszereltetve, de mennyire hasznos és praktikus mindenféle évszakban, attól függően, hogy hány vendég tartózkodik az üzletben.
Érdeklődésem mindinkább fokozódott, mivel a lakásunkba mi is tervezünk egy klíma készülék beszereltetését. Jó alakosan ki is kezdtem kérdezni, hogy honnan, mennyiért és milyen formában sikerült szert tennie erre a készülékre.

Elmondta, hogy nagyon sokat járt utána, hogy a lehető legjobb készüléket tudja megvásárolni. Az interneten keresztül talált egy céget, akik remek konstrukciókkal forgalmaznak készülékeket. Az oldaluk jól áttekinthető, ami rögvest megtetszett neki, hogy egy – egy termékhez kitűnő leírt adnak, milyen paraméterekkel rendelkeznek, és hogy milyen helyiségekbe ajánlják a kiválasztott eszközt.

És amilyen szerencséje volt, az oldalon éppen rcool klíma akció volt. Meg is ragadta a kínálkozó remek alkalmat és ki is választott egy akciós készüléket, persze a leírásban foglaltak szerinti paraméterei figyelembe vette.

Mivel a bisztró két emeletes, fontosnak tartotta, hogy a fenti rész klímáját lentről is tudja vezérelni,, ezért olyan készüléket választott, mely Wi-Fi-n keresztül vezérelhető, persze ezt külön kellett megvásárolnia, de maga a készülék kompatibilis ezzel a modullal, így könnyeden telefonon keresztül tudja irányítani a klíma berendezést.

Az is fontos volt, hogy a készülék üzemelésekor ne legyen túl hangos, hogy a vendégeket ne zavarja, miközben üzleti ebédet, vagy baráti beszélgetést tartanak, így az extra csendes üzemmód, nagyon megtetszett számára, mivel a leírásban foglaltak szerint, csak 19 dBA hangnyomással üzemel a készülék. Így a készülék nem csak a jól kiválasztott hőfokkal a komfortérzetet biztosítja, de ügyel arra is, hogy ne zavarja a jelenlétével, üzemelésével a vendégeket.

Ez a rcool klíma akció, nagyon alkalmas időszakban találta meg vendéglátónkat, mert a nyár folyamán nagyon meleg volt, elhatározták az üzlettársaival, hogy beszereltetnek egy klímát, és ezt az elhatározást az is elősegítette, hogy megtalálta a rcool klíma akciót.

Ahogy görgetett le az oldalon, ami remekül van tagolva, ezzel a cég ahhoz is hozzájárult, hogy könnyebb legyen a vásárlóiknak a döntést meghozniuk, hogy melyik készüléket is válasszák, remek ötlet volt, és sem utolsó, hogy képpel illusztrálva, vannak jelen a honlapon a termékek, így már képi forma alapján is tudnak választani a vásárlók, hogy a szoba képébe, mennyire is illik bele az választott készülék.

Tovább folytatta a bisztró tulajdonosa, hogy mi szólt még a készülék megvásárlása mellett, mindamellett, hogy a rcool klímát akciósan tudta megvásárolni. Csökkenti a készülék a párát a helyiségben, ahová felszerelik, ez is nagyon fontos volt, mert az üzletben küzdenek a páralecsapódással.
A készülék a LED-es kijelzőjén jelzi, hogy ha esetleg meghibásodott, és már ezzel az öndiagnosztikával tudják a szerelőt hívni.
Mindenki számára fontos, hogy a klíma nem fogyasszon sok energiát, ezáltal a villanyszámla nem legyen az egekben. A finom, alacsony feszültségű indításnak köszönhetően, nincs hirtelen nagy energiafelvétele, a készülék fokozatosan éri el a kívánt teljesítményét, így nem terheli le gyorsan, nagy energiafelvételt igénylően a hálózatot.
A tisztítás is nagyon fontos volt, a készülék rendelkezik öntisztító funkcióval, a port és a vizet leszárítja a lamellákról, ezáltal a baktériumok elszaporodását, bejutását megakadályozza.

Szóval mindezen ismérvek tudatában, megrendelte vendéglátónk a készüléket. A cég csak online forgalmaz, ezért behelyezte a kiválasztott készüléket a kosárba.

Ami számomra teljes mértékben, hihetetlen és meghökkentő volt, amit kis részletet a végére hagyott, hogy a rcool klíma akció volt és a készülék árában, benne foglaltatik a kiszállítási, felszerelési díj is.

Ez a cég rendelkezik engedéllyel, mellyel biztonságosan, szakszerűen szerelik fel, és üzemelik be a készülékeket. Ez remek lehetőség, mivel vásárlóik kedvében járnak azzal, hogy nem kell külön szakembert keresniük, aki rendelkezik engedéllyel. Ők a rendelés visszaigazolásakor egyeztetnek időpontot, hogy mikor is szállítják ki és szerelik fel a készüléket, valamint, ha minden jól működik kiállítják a tanúsítványt is a felszerelésről. Azon felül, hogy a rcool klíma akciós árában benne foglaltatik a készülék ára, a kiszállítási költség, tanúsítvány, ezen felül a beszereléskor az ehhez szükséges csöveket 3 méterig és a felszerelés 3 méter magasságig ingyenes. A cég még pluszban garanciát is ad termékeikre. Hihetetlen az is, hogy milyen hosszú távra, alapból 3 év garanciát biztosít minden termékükre ez magában foglalja a jótállásban előírt karbantartási munkálatokat, valamint még plusz 2 év extra garanciát biztosít a kompresszorra is.

Tehát a bisztróba megrendelték a készüléket, visszaigazolták a rendelés megérkezését, és utána egyeztetni kezdtek, hogy a beszerelést mikor tudnák véghezvinni, nagyon megértőek és rugalmasak voltak. Megoldották a felszerelést úgy, hogy a bisztró nyitvatartási idején kívül jöttek, ezzel sem zavarták a vendégeket. Gyorsak és precízek voltak, szakszerűségük teljes mértékben látszott, hogy pár óra leforgása alatt felszerelték és üzembe helyezték a készüléket. Mivel szerencsére, nem kellett 3 méternél magasabbra szerelni és a csövek méterben mért mennyisége sem haladta meg a 3 métert, ezért nem kellett pluszban a szerelési díjat fizetni. Nagyon kedvesen a felszolgáló lányoknak és az üzlet tulajdonosainak a szerelők megmutatták, hogy hogyan is működik a készülék, hogy mindenki magabiztosan tudja használni. Nem csak a szerelésben voltak kimagaslóak, de tanításban is teljes mértékben, odaadással képviselték a cégüket.
Rendkívül jó választás volt ettől a cégtől rendelniük, nem csak a rcool akciós klíma miatt, de mögötte lévő szerelő gárda precízsége megfizethetetlen, gyorsaságukat a mai napig emlegetik, hogy nem kellett a bisztrót bezárni egy napra, meg tudták oldani nyitvatartási időn kívül, és mire jöttek az első vendégek, már a hűs időt élvezhették a kávéjuk mellé. És én is megrendeltem a cégtől a klíma berendezésemet.