SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében a vacsi sikeréért

Ha már arról van szó, hogy SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében, akkor biztosan nem olyasmi van a levegőben, ami várhat. Márpedig ez azért nem olyan szolgáltatás, ami csak úgy megtalálható minden bokorban. De ennek ellenére annál is inkább szükség van, hogyha tényleg beüt a krach és azonnal kell segíteni, hogy megmeneküljön például egy családi vacsora.

Egyetlen mellékhelyiség van a lakásunkban, lévén ez csak egy 50 négyzetméteres lakás. Azonban arra tökéletes, hogy áthívjuk a szüleinket és bemutassuk egymásnak őket, mármint a párom és az én szüleimet és együtt jelentsük be nekik, hogy összeházasodunk. Ez azért egy meglehetősen emelkedett pillanat, amit nem lenne jó semmivel sem elrontani, tönkre tenni, vagy épp meggyalázni. Életünk legfinomabb menüjével készültünk, egészen héten azon csicseregtünk, hogy ki mit fog majd csinálni, hogy elkészüljön ez a fejedelmi lakoma, ami tényleg igazi gasztronómiai élménynek ígérkezett, hiszen olyan menüt állítottunk össze, amit valami flancos étterem videójából lestünk ki. Tehát mindent szerettünk volna megteremteni gasztro oldalról ahhoz, hogy a beszélgetés és az ismerkedés könnyed és természetes lehessen.

Azonban az életben mindig vannak olyan külső tényezők, amire nincs ráhatásunk, amivel bármennyire is szeretnénk, nem tudunk mit csinálni, ha egyszer megtörténik, akkor megtörténik. Például, ha ennek az emelkedett hangulatnak a kellős közepén eldugul az egyetlen wc a lakásban, akkor bizony eldugul, és mi semmit sem tehetünk ellene. Vagy mégis? Hát persze, hiszen erre van az SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében, hogy az ilyen zűrös helyzeteket nagyon gyorsan megoldják és megmentsenek bennünket egy nagyon kellemetlen szituációtól, vagy épp a csoda gasztro vacsi meghiúsulásától. Persze mindig van B terv, és vannak jó éttermek a közelben, de ha már annyit készültünk erre az alkalomra, akkor már miért mondanánk le. Meg hát mégis csak meghittebb környezet egy ilyen bejelentéshez és ismerkedéshez az otthon, mint mondjuk egy bármilyen étterem, vagy külső helyszín.

Így történt az, hogy mi is, mint előttünk már oly sokan mások, felemeltük a telefont, és felkerestük az egyetlen lehetőségünket, amivel megmenthettük ezt a csodálatos vacsorát. Az SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében ugyanis az interneten is elérhető, így egy gyors keresést követően meg is találtuk a mobilvizszerelo.hu oldalát. Az ott található telefonszámon egy kedves, segítőkész hang vette fel az adatainkat és hallgatta végig a kétségbe esett bejelentésünket, meg persze az egész keret sztorit és annak súlykolását, hogy ez most nekünk valóban mennyire sürgős és fontos lenne, úgyhogy légyszi-légyszi gyertek és segítsetek!

És ők jöttek és segítettek azon nyomban, hiszen nagyjából egy óra sem telt el, mi őrülten készítettük tovább a mennyei vacsorát, és már ott is volt a háznál a felmentő csapat. A SOS jelző így számomra teljesen okés volt, hiszen Budapesten ennyire rövid idő alatt odaérni valahova az egyáltalán nem kis teljesítmény, főleg, hogy mi még ráadásul nem is a belvárosban lakunk, hanem egy külsőbb kerületben.

Az SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében nem csak azzal jár, hogy hamar kiér a szakember a házhoz, hanem azzal is, hogy az előzetes egyeztetésnek megfelelően felméri, hogy milyen eszközökre lehet szükség a probléma megoldásához és lehetőség szerint azokat kivétel nélkül hozza magával a helyszínre már az első kiszállás alkalmával. Ezzel jelentősen meg tudja gyorsítani a helyzet megoldását, hogy nem kell megnéznie mi a baj, aztán eltűnni még órákra beszerezni a hozzá szükséges dolgokat. Minden ott volt náluk, amikor feloldhatták ezt a kis zűrt a wc-ben.

Nagyon megdicsértek egyébként minket, hogy nem kezdtük el magunk a saját módszereinkkel javítani a helyzeten, mert annak általában az a vége, hogy mégrosszabb lesz az egyébként sem túl rózsás szituáció. Vannak olyan szélsőségek egy duguláselhárítás házi kezelése kapcsán, amikor a kedves próbálkozó annyira mellé nyúl, hogy egy eredendően menthető helyzetből csinál egy olyat, hogy ki kell bontani a csővezetéket a dugulás pontjáig. Mondanom sem kell, hogy ez mennyi bontással járhat.

De mi nem fogtunk ilyen nagy dolgokba, hanem rögtön felkerestük a mobilvizszerelo.hu-t, és ők pedig jöttek is azonnal, szóval ez volt a legjobb, amit tehettünk, és persze az, hogy nem estünk pánikba, hanem rögtön megoldást kerestünk. Nem ismertem előtte ezt a vállalkozást, viszont az úr munka közben elmondta, hogy már nagyon rége foglalkoznak SOS vízszereléssel Budapesten és Pest megyében egyaránt. Persze az SOS szolgáltatás csak később került a palettára, ahogy kiderült, hogy erre igény van. De maga a vízszerelés, duguláselhárítás és fűtésszerelés már vagy 30 éve a mindennapjaikhoz tartozik, szóval nem csak a leggyorsabb csapatot sikerült megtalálnunk, hanem azt is, amelyiknek igen komoly szakértelme van az említett területeken.

Egyébként ezekről részletesen írnak is a weboldalukon, amit a szerelést követően egyébként jobban át is néztünk, mert több szempontból érdekes lehet ez a vállalkozás a későbbiekben is számunkra. Egyrészt azért, hogyha esetleg úgy alakulna, hogy máskor is ilyen SOS segítségre lesz szükségünk, akkor ezek utána aztán természetes, hogy rájuk gondolunk először. Másrészt pedig egyeztetni is lehet velük előre egy időpontot, hogyha ütemezett munkáról van szó, és azt is nagyon szívesen elvállalják. Tehát mi például konkrétan azon gondolkozunk, hogy az egész fürdőszobánk felújítását velük csináltatjuk meg, mert annyira precízen végezték most is a feladatukat, hogy szívesen dolgoztatnánk többet is ezzel a profi csapattal.

Az SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében egyébként a csőszerelések terén is jeleskedik, ami persze nem meglepő, hogyha a vízvezetékszerelést is láttátok az oldalukon. De ehhez kapcsolódóan azt is szívesen vállalják, hogy a fűtésrendszert is helyre pofozzák, hogyha azzal valami gond adódna. Tehát egy nagyon komplex terület az, amiben a segítségüket lehet kérni, én mindenképpen őket választanám a későbbiekben is. Természetesen az ő munkájuknak is van határa, de ez leginkább a hatótávval van összefüggésben. Mivel ők a fővároshoz kötődnek, nehezen tudnának sos feladatokat vállalni az ország távolabbi pontjaiban. Ezért nem meglepő, hogy csak Budapesten és Pest megyében tudnak kiszállást vállalni, ami ezáltal érthető módon a megrendelő érdeke is.

Csak hogy tudjátok a történet végét, hamar megoldották a dugulás problémáját és egy szuper estét töltöttünk együtt a családunkkal, ráadásul még a vacsora is mennyien sikerült. Az SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében megmentette az esténket és ezért nagyon hálásak vagyunk a szakértői csapatuknak és személy szerint nagyon remélem, hogy sikerül összehozni ezt a fürdőszoba felújítást is. A mobilvizszerelo.hu csapatát mindenkinek tudom ajánlani, aki egy megbízható, szakértői csapatot szeretne beengedni az otthonába a legvészesebb időszakokban is.

SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében